Notícies » Science and technology

El projecte Denim Jeans JRM, SL, finalista en el concurs "La nit dels nous professionals"

Enviada per admin el 10/Jun/2014 - 12:47
Imatge 0 per El projecte Denim Jeans JRM, SL, finalista en el concurs

Terrassa, 10 de juny de 2014 - Enguany es gradua la primera promoció del CFGM Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils, i la feina ben feta comença a donar els seus fruits. Així, l'equip format per tres alumnes de 2n han quedat finalistes en el concurs de “la nit dels nous professionals” amb el projecte final de cicle anomenat “Denim Jeans JRM, SL”. En el concurs, organitzat per la Patronal Cecot, s'hi han presentat 40 treballs, dels quals només 5 han estat finalistes i dos obtindran el desitjat premi.

El projecte va consistir en dissenyar el procés industrial per la elaboració d’uns pantalons texans en els laboratoris de la EET i de l’INS Terrassa. Des de les proves de color, i l’estampació de les vores, a les tintures i desgast dels pantalons. I un cop els alumnes van tenir el projecte van crear una empresa per comercialitzar-los.

Felicitem als alumnes per feina ben feta, que han desenvolupat i els hi desitgem molta sort de cara al lliurement de premis!!!!

I encoratgem als alumnes que en els propers cursos fareu el projecte, a anar-hi pensant per tal fer-los candidats a concurs.