Notícies » Business and work

Hem participat amb l'alumnat en la Denim Shop Art de Terrassa

Enviada per admin el 07/Oct/2015 - 07:50
Imatge 0 per Hem participat amb l'alumnat en la Denim Shop Art de Terrassa

Els dies 1,2,3 i 4 d'octubre Terrassa es va convertir en la capital dels texans, acollint la II Edició de la Denin Shop Art.

L'alumnat i el professorat del departament de tèxtil de l'institut de Terrassa, acollits a l'estan de Tintes Egara, vam col·laborar en l'esdeveniment. Durant els dies que va durar la fira vam dedicar-nos bàsicament a dues activitats: tenyir teixits de cotó i aplicar desgast a roba texana amb motius diversos per mitjà d'un modern sistema laser.

La fira va batre el rècord d'assistència de públic, i l'experiència viscuda va ser tot com un èxit.

Des de l'institut agraïm la col·laboració de tot l'alumnat que ha participat a la fira i a Tintes Egara per donar-nos la possibilitat d'acompanyar-los en el seu estan.

A continuació teniu un breu resum del que vam viure en aquesta edició.

Entrevista a José i Eduardo, dos participants a la fira:

El procés de tintura:

Resum en format fotogràfic

Article creat per Vanessa Lundastedt i Teresa Pascual


Texfor, en el marc del 080 Barcelona Fashion, organitzarà la segona edició de TEXMEETING by Texfor

Enviada per admin el 10/Jun/2014 - 13:32
Imatge 0 per Texfor, en el marc del 080 Barcelona Fashion, organitzarà la segona edició de TEXMEETING by Texfor

Sabadell, 10 de juny de 2014 - TEXMEETING by Texfor és la trobada de la Indústria Tèxtil que neix amb la intenció de proporcionar un fòrum de debat on donar solucions a diferents aspectes relacionats amb el sector, així com crear el marc adequat per a ampliar la xarxa de contactes professionals dels participants.

Aquest acte tindrà lloc el proper 3 de juliol en el marc del 080 Barcelona Fashion, la passarel·la internacional de Barcelona, i compta amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya.

TEXMEETING by Texfor tindrà lloc al recinte de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, ​​on s'espera una gran afluència de professionals, empresaris i dissenyadors del món tèxtil.

Podeu trobar més informació de l'esdeveniment a la pàgina web TEXMEETING by Texfor.