Presentació dels Cicles Formatius

A l'institut de Terrassa s'hi porten a terme tres cicles formatius de tèxtil, dos de grau mig i un altre de grau superior que tenen els noms següents:

Presentació del CFGM Fabricació i ennobliment de productes tèxtils adreçada a l'alumnat:

Al cicle ens preparem pel dia a dia a les empreses, aprenent tot allò que algun dia necessitarem, i per fer-ho assistim a unes classes a les instal·lacions de la EET amb professors experts de la universitat. Al següent vídeo podreu veure amb quines màquines treballem.

El dia 21 de juliol de 2014 els nostres van sortir al telenotícies de TV3. Des de TV3, quan van assabentar-se dels bons resultats obtinguts en la primera promoció del CFGM "Fabricació i ennobliment de productes tèxtils", van mostrar interès que els expliquéssim en què consisteixen, i a filmar les imatges que han donat cos a la notícia d'avui. Entre la visita que des de TV3 van fer a l'institut i a l'empresa Grausa, que acull 6 dels nostres alumnes, va ser un matí complet.

A l'informatiu de RTVE del 24 de desembre de 2013 van fer una mica de reportatge a alguns dels alumnes que treballen a les empreses, aquí deixem el reportatge on es pot veure com ho estan viuen des de les empreses que ja tenen els alumnes en pràctiques.

Del minut 1:08 - 1:23 surten els alumnes en titulars.
Del minut 8:20 - 10:20 és la part de la notícia.